Met de incompany variant kun je de masterclass volledig toesnijden op de wensen in jouw organisatie. Denk hierbij aan zaken als leiderschap, zelfsturende teams, transformatie, etc.

Incompany Masterclass Veranderkunde

 Datum, locatie en prijs 

Data

Wordt in overleg bepaald.

Locatie

Je kunt gebruik maken van onze vaste locatie, de Fundatie van Renswoude te Utrecht. Maar natuurlijk staat het je vrij hierop te variëren. Vaak is een externe locatie te prefereren.

Prijs

Vaak kunnen we interessante kortingen doorrekenen. De prijs hangt af van je wensen. We gaan daar graag over in gesprek. De prijs is inclusief certificaat, intake vooraf, nagesprek en inschrijving in het register van het 10s framework.

Masterclass op maat

Aanpassen aan uw wensen

De incompany variant van onze Masterclass is gelijk aan de reguliere Masterclass Veranderkunde (link opent in nieuw venster), met dat verschil dat je de masterclass volledig kunt toesnijden op jouw situatie. Zo kan een masterclass meteen een concreet ontwikkelplan opleveren voor je team, je afdeling of je organisatie; ook kan je interventies bedenken voor teamontwikkeling of een visie ontwikkelen voor een complexe culturele uitdaging.

Doordat wij de masterclass tunen naar de inhoud en het niveau wat past bij uw wens kunt u deze masterclass inzetten op diverse vraagstukken en diverse  niveaus. Denk hierbij bijvoorbeeld aan een leiderschapstraining voor het bestuur, het maken van een ontwikkelplan in het kader van digitale transformatie, herpositionering en nog vele toepassingen.

Toch liever individueel deelnemen? Kijk naar de reguliere Masterclass Veranderkunde