top of page

Onze dienstverlening in een anderhalve meter samenleving

Het is onze missie onze klanten te laten slagen in het realiseren van hun (verander)doelen. Altijd. En misschien wel: juist nu!

Doe een training of workshop

Ontwikkel je leiderschapskwaliteiten.

 

Doe een training of workshop. We doen dit al sinds 2014. Veel van deze trainingen lenen zich uitstekend voor kleine bijeenkomsten waardoor de anderhalve afstand gegarandeerd kan worden of voor videoconferencing.

  • Workshop visie en strategie. Voor MT's en Directieteams. Het reageren op de markt ten gevolge van Corona vraagt om een herziene strategie. Met onze workshop van 1,5 uur 

    • Weet je hoe je een visie maakt

    • Heb je een globale uitgewerkte visie voor jouw casus

    • Heb je inzicht in de eventuele vervolgstappen

  • eLearning zelforganisatie. Voor managers en teams. Gebruik de Corona-tijd om je kennis te verrijken. Het organiseren van zelforganisatie is de manier om je organisatie flexibeler en wendbaarder te krijgen. Gebaseerd op onze reguliere training zelforganisatie. Binnenkort beschikbaar als e-learning.

  • Masterclass Veranderkunde. Voor directie en management. Al sinds 2014. Normaliter een training voor 4 dagdelen verspreid over 2 maanden. Op basis hiervan organiseren we geregeld incompany trainingen. Dankzij onze modulaire opbouw zijn we in staat deze masterclass ook via videoconferencing aan te bieden in 6 blokken van steeds 2 uur.

Neem contact met ons op voor het maken van een afspraak, of voor meer informatie: op 1,5 meter; via videoconferencing; mail of app.

adult-blur-business-630839 260.jpg

Inspiratie opdoen

Bekijk onze vlogs over leiderschap in crisistijd

Hoe vergaat het Nederlandse leiders op dit moment? Wat is de impact van Corona op hun rol? Waarin verschilt deze crises van alle andere waaraan zij tot nu toe leiding gegeven hebben? Welke inzichten doen zij momenteel op naar een nieuw normaal? En wat is dat dan? 

We zijn een serie vlogs gestart over leiderschap in tijden van Corona.

Met Paul Slot (KPN), Lia Belilos (Robeco), Joost Mortier (9292), Stefaan Kindekens (Mediq), Huib Boissevain (Annexum) en vele anderen.

adult-blur-business-630839 260.jpg

Vergroot het verandervermogen

Breng je organisatie in een nieuw ritme - Doe de Change Readiness Scan

 

Verandering is nu belangrijker dan ooit. Terwijl tegelijkertijd de operatie ook door moet gaan, maar dan anders. Hoe dan? Dit vraagt vaak om een goede strategie, maar er is geen tijd voor lange trajecten. Dit vraagt ook om een effectieve implementatie. Hoe staat het met het verander-vermogen? Doe de Change Readiness Scan.

Neem contact met ons op voor het maken van een afspraak: op 1,5 meter; via videoconferencing; mail of app.

band-beat-concert-210799.jpg

Energiemanagement

Hoe houdt je het energieniveau hoog in Coronatijden? Bel ons!

We horen het steeds vaker, van klanten, van vrienden. Het is af en toe een hele klus om je energie op niveau te houden in deze periode. De hele dag in calls, steeds nieuwe scenario’s bespreken en doorrekenen, mensen in je team die om aandacht vragen, je kinderen die toch niet altijd zo zelfstandig werken als je zou willen, te veel lekkere dingen in huis, ... 

 

Kortom een nieuwe routine kan nodig zijn om je energie op peil te houden, om goed voor jezelf te zorgen. Volgens het principe: zorg eerst voor jezelf, dan voor de mensen om je heen en daarna voor je werk. Net zoals vroeger, in het vliegtuig: bij nood eerst zelf het zuurstofmasker op!

 

Mocht je willen sparren met iemand, bel ons voor een online coachings gesprek. Wij brengen rust en overzicht en denken graag met je mee.

Neem contact met ons op voor het maken van een afspraak, of voor meer informatie: op 1,5 meter; via videoconferencing; mail of app.

IMG_1601.jpg
bottom of page