top of page
Diensten

Diensten

Veranderaanpak

Een programma-aanpak die resultaten haalt en mensen motiveert. Waar vind je zoiets?

Bij RibbonWood natuurlijk!

 

We begeleiden de totale verandering vanaf het kiezen van de doelen tot en met het daadwerkelijk behalen van de resultaten. We vragen dan ook wat van de organisatie. Meer weten? Neem dan contact op voor het maken van een afspraak of lees eerst meer over het 10s framework of over onze visie op de verandermanager. Wij komen dat graag toelichten.

Image by Ian Stauffer

Programma- en interimmanagement

Programma- en interimmanagers die het verandervak snappen. Waar vind je die nog?

Bij RibbonWood natuurlijk!

Ook voor programma- en interimmanagement passen we dezelfde no-nonsense mentaliteit toe. Wij zijn verandermanagers. Daarmee nemen wij meer mee dan de gebruikelijke programma- of interimmanager. Wij zijn naast sturend vanuit onze rol ook betrokken bij de inhoud. We denken mee in het analyseren van de verschillende veranderkundige vraagstukken, we weten tot de kern door te dringen en stellen interventies voor.

Daarnaast weten we het energieniveau van verandering hoog te houden. Dit doen we soms door het goed kiezen uit een arsenaal aan werkvormen, maar vooral door er met het MT voor te zorgen dat het programma tot tastbare resultaten leidt.

Meer weten? Neem contact met ons op of lees meer over de rol van de verandermanager.

Image by Nik MacMillan

Onderzoek & advies

Zou het mogelijk zijn een krachtig to-the-point rapport te maken zonder wollig consultancy taalgebruik?

Ja, met RibbonWood kan dat!

Onafhankelijk strategisch- of organisatieadvies helpt om de zaken in een objectief zakelijk perspectief te plaatsen. Hierbij worden feiten gescheiden van meningen. Dan moet het wel kort, krachtig en to-the-point zijn. En, bij voorkeur heel visueel. Probeer ons eens uit. Lees hoe wij visie & strategie formuleren of hoe wij onderzoek doen.

agenda-analysis-business-plan-990818.jpg

Training & coaching

Resultaatgerichte training en coaching, van vakmensen, is dat nog te vinden?

Bij RibbonWood natuurlijk!

Mensen bepalen het succes of falen van organisaties. En daarmee ook van verandering. Om te kunnen veranderen ontstaat er vaak ook behoefte aan ontwikkeling en training. RibbonWood biedt: 

Meer weten? Neem contact met ons op!

adult-blur-business-630839 260.jpg
Thema's

Thema's

Digitale Transformatie

Gegarandeerd succesvol in de Digitale Transformatie?

Ja, met het RibbonWood 10s framework kan dat!

Digitale Transformatie gaat niet over techniek. Digitale Transformatie is het (nog) beter gebruik maken van de rijkere mogelijkheden van de techniek. Dit vraagt om een organisatie die lenig en ondernemend is. Hoe? Neem dan contact op voor het maken van een afspraak of lees meer over het 10s framework. Wij komen onze visie graag bespreken.

Image by Marius Masalar

Zelforganisatie

Zelforganisatie lijkt eenvoudig, maar is zeer complex om goed in te voeren. Is het mogelijk dat gegarandeerd succesvol te doen? 

Ja, ​met RibbonWood kan dat!

Zelforganisatie staat niet gelijk aan het management wat zich terug trekt en de teams het zelf laten doen. Teams blijven dan in verwarring achter en chaos is het meest waarschijnlijke scenario. Maar hoe dan wel? Neem contact met ons op of lees eerst de brochure (engels).

dylan-gillis-KdeqA3aTnBY-unsplash.jpg

Agile Enterprise

Zou het mogelijk zijn een echte Agile Enterprise te worden

Ja, ​met RibbonWood kan dat!

Het transformeren tot een agile enterprise is niets meer dan 'gewoon' een verandering, maar dan wel eentje waarbij het besturingsparadigma totaal op zijn kop gaat. Veel organisaties verliezen zich in de modellen, dan wordt het een technology push. Hoe kun je nu echt duurzaam veranderen gebruikmakend van de intrinsieke motivatie van de mensen? Neem contact op voor het maken van een afspraak of lees onze brochure (engels).

Image by Brannon Naito
bottom of page