top of page

12 Mei 16:00-21:30 Transformation Circle over Openbaar Vervoer met Joost Mortier (CEO 9292)

Bijgewerkt op: 24 feb.


Donderdag 12 mei vindt een nieuwe editie van de RibbonWood Transformation Circle plaats in De Deel in Eemnes. Inloop is vanaf 16:00 en we ronden 21:30 af.


Het aansturen van zowel de huidige operatie als transformaties wordt in toenemende mate de leiderschapsuitdaging van deze eeuw. In de afgelopen jaren hebben onze relaties ons regelmatig verteld behoefte te hebben aan iets structureels waar echte persoonlijke ervaringen met verandering gedeeld worden. Inclusief leerpunten en hulpvragen en niet alleen de corporate success stories.


Gesterkt door onze eerdere events, de succesvolle change management masterclass en gecombineerde werkervaring van ons als partners, hebben wij deze handschoen opgepakt. In de vorm van de RibbonWood Transformation Circle. Een kring waarin deelnemers elkaar leren kennen en waarderen door met elkaar de dialoog aan te gaan in een door ons georganiseerde en voorbereide setting.


Het thema van de komende bijeenkomst is transformatie in het Openbaar Vervoer en wordt ingeleid door Joost Mortier. Joost is Directeur van de Reisinformatiegroep B.V. (9292) en heeft meer dan 20 jaar ervaring met business transformaties in het OV.


Wij kijken uit naar deze komende editie om weer met een diverse complementaire groep persoonlijke transformatie ervaringen uit te wisselen.


Het (foto) verslag van de 1e editie die in de afgelopen 2 Corona jaren heeft kunnen plaatsvinden kan je ook hier op onze site bekijken.


Denk je dat de Transformation Circle ook iets voor jou zou kunnen zijn? Bekijk dan meer informatie in onze brochure.


Je kunt je hier inschrijven en dan neem ik contact met je op om jouw deelname te bespreken. Als je even wilt overleggen, stuur mij dan een mail of bel even via:


Femmeke.ruisch@ribbonwoodconsultancy.com

+31 85 130 23 97


bottom of page