top of page

Nieuwe editie Transformation Circle op 8 of 13 September 2022

Bijgewerkt op: 24 feb.


Programma nieuwe editie op 8 of 13 September:

In onze September editie deelt Joost Mortier, Directeur Reisinformatiegroep B.V. (9292), zijn hoogte & dieptepunten van meer dan 20 jaar business change in het openbaar vervoer landschap. Hij gaat hierbij o.a. in op hoe hij de interactie met alle stakeholders aanpakt en hierbij komen ook enkele RibbonWood modellen voorbij. Wij hebben hiervoor donderdag 8 of dinsdag 13 september als potentiële data gereserveerd van 16:00 tot 21:30 incl. "working dinner" bij De Deel in Eemnes.


Over de Transformation Circle: Het aansturen van zowel de huidige operatie als transformaties wordt in toenemende mate de leiderschapsuitdaging van deze eeuw. In de afgelopen jaren hebben onze relaties ons regelmatig verteld behoefte te hebben aan iets structureels waar echte persoonlijke ervaringen met verandering gedeeld worden. Inclusief leerpunten en hulpvragen en niet alleen de corporate succes verhalen. Gesterkt door onze eerdere events, de succesvolle change management masterclass en gecombineerde werkervaring, hebben wij deze handschoen opgepakt in samenwerking met onze Raad van Advies. In de vorm van de RibbonWood Transformation Circle. Een kring waarin deelnemers elkaar leren kennen en waarderen door met elkaar de dialoog aan te gaan in een door ons georganiseerde en voorbereide setting. De investering bedraagt Euro 150,- per editie en dat is inclusief 2 uur “free consultancy” verzorgd door ons voor jouw organisatie.


Ook iets voor jou?

Dit is een exclusief event, deze inschrijving staat alleen open voor iedereen die uitgenodigd is door een RibbonWood partner of een lid van de Raad van Advies. Ben je wel belangstellend, maar (nog) niet door ons uitgenodigd? Reageer dan via onderstaande link en wij nemen contact met je op voor een korte persoonlijke kennismaking en om jouw (potentiële) deelname te bespreken:

https://forms.gle/4S1Xi94mm2JtsRFD7

Hartelijke groet,

Femmeke Ruisch & Kees Lindhout (partners) ook namens onze Raad van Advies*, *Eric Kuisch (Eurofiber), Lia Belilos (Commissaris & Lecturer Human Resource Mgt), Joost Mortier (OV 9292), Paul Slot (KPN), Maarten Vervoort (onafhankelijk investeerder) en Mariëlle Ploumen (Altrecht GGZ)

bottom of page