top of page

On line RibbonWood Change Maturity Scan is live!

Bijgewerkt op: 6 nov. 2020


Verandering is tegenwoordig overal en ongoing. Ook in deze tijden van Corona. Maar het goed leiden en besturen van veranderingen vraagt tijd, aandacht en energie. Net als het runnen van de dagelijkse operatie. Het komt met beide niet zomaar vanzelf goed en de combinatie kan uitdagend zijn.


Of je nu een grote verandering gaat voorbereiden of beter in staat wilt zijn om met continue veranderingen om te gaan in de lopende business, de RibbonWood Change Maturity Scan geeft je meer inzicht. Zowel met betrekking tot waar je op dit moment staat, als ook over de volgende stappen. Dit hangt direct samen met de doelen van jouw organisatie. En de weg daar naartoe is uiteraard grotendeels maatwerk.


Wij hebben een scan ontwikkeld waarbij we 5 maturity levels onderscheiden van ad hoc change management tot organic change management. De scan is opgebouwd uit een aantal specifieke vragen die in directe relatie staan met onze 6 change principes:


Nieuwsgierig geworden naar de RibbonWood Change Maturity Scan? Doe dan de test. Dit kost je ongeveer 10 minuten en je krijgt jouw change maturity score op alle zes change principes door ons teruggekoppeld in een persoonlijk rapport betreffende jouw organisatie inclusief onze observaties en aandachtspunten. Deze nemen wij graag in een persoonlijk gesprek met je door voor meer diepgaande duiding en interpretatie.


De test kan je hier doen:

https://nl.surveymonkey.com/r/NDSMHT2


Heb je vragen? Bel of mail ons: via +31 85 130 23 97 of

info@ribbonwoodconsultancy.com

We zijn benieuwd naar jullie resultaten!
bottom of page