top of page

RibbonWood

Lees hier over onze trainingsagenda en events

De RibbonWood Transformation Circle

Regelmatig organiseren we ons netwerk event, de RibbonWood Transformation Circle. Lees hierover meer op onze blog-pagina. Houd deze pagina in de gaten voor updates

Webinar organisatieontwikkeling/ transformatie

Regelmatig organiseren we korte gratis webinars over interessante onderwerpen over strategie, stakeholdermanagement, en andere onderwerpen. Houdt de site in de gaten!

Masterclass Veranderkunde

RibbonWood is gespecialiseerd in agile veranderen. Een praktische en flexibele aanpak waarbij zowel ruimte is voor top-down richting geven als bottom-up realiseren. Wil je weten hoe? Regelmatig organiseren we onze Masterclass Veranderkunde. We organiseren deze masterclass alleen incompany. Het voordeel van deze masterclass is dat je direct met jouw team kunt werken aan de verandering/ ontwikkeling die jij beoogt voor jouw organisatie. Resultante van de masterclass is een praktisch veranderplan toegespitst op jouw situatie.  

Training zelforganisatie

Gemaakt naar het model van onze bekende Masterclass Veranderkunde: de training Zelforganisatie. Veel organisaties hebben de wens om medewerkersparticipatie te verhogen. Een goed idee, want het aantal impulsen wat vandaag de dag op organisaties afkomt vraagt om een manier van werken waarbij niet elk besluit via het management loopt en de organisatie sneller en flexibeler kan werken. Wil je weten hoe? Schrijf je in voor onze training zelforganisatie.

bottom of page