top of page
Grafieken bekijken

Kort krachtig visueel aantrekkelijk onderzoek

Stel dat het mogelijk zou zijn een kort, krachtig, visueel aantrekkelijk onderzoek te laten uitvoeren om je visie kracht bij te zetten. Bij ons is dat heel normaal.

Zo'n onderzoek helpt om de zaken in een objectief zakelijk perspectief te plaatsen. Hierbij worden feiten gescheiden van meningen. Wat hierin belangrijk is, is dat er een rapport of advies verschijnt waar de opdrachtgever echt wat aan heeft. Dat het niet onnodig lang is, of vol zit met wollig taalgebruik. Wij houden van kort, krachtig en to-the-point. Ook kiezen we voor visueel materiaal. Daarmee worden onze rapporten vaak als zeer helder ervaren.

Wij doen onderzoek om meer te weten van de vraagstukken waar we mee bezig zijn. Dit kan gaan om zaken als werkdruk en werkstress, cultuur/ ongeschreven regels of samenwerkingOns onderzoek is over het algemeen kwalitatief. Lees hieronder ons zes-stappen plan.

  1. We beginnen met een goede opdrachtbeschrijving die we samen met de opdrachtgever opstellen.

  2. Op basis daarvan maken we een onderzoeksplan en stemmen dit af met de opdrachtgever.

  3. Vervolgens onderzoeken we eventueel eerder materiaal. Dit kan gaan om wetenschappelijke publicaties, maar bedrijfsdocumenten.

  4. Vervolgens houden we een aantal aanvullende interviews.

  5. Om daarna te komen met conclusies en aanbevelingen.

  6. Vaak organiseren wij een workshop met sleutelfiguren voordat we het rapport definitief maken.

Meer weten over hoe we vervolgens verandering aanpakken? Download dan onze 10s brochure. Of druk op onderstaande knop en boek een vrijblijvend adviesgesprek.

bottom of page