top of page

Wij zijn RibbonWood Consultancy. We werken aan de duurzaam veranderen zonder gedoe.

Verandering grijpt zo snel om zich heen dat verandering echt de enige constante is geworden. Organisaties moeten daarom adaptief zijn. Dit betekent continu aandacht voor verandering, maar dan wel zo dat deze veranderingen worden gedragen door de mensen in de organisatie en  daarmee blijvend zijn. Dit is de essentie van duurzaam veranderen en het specialisme van RibbonWood. We leveren onderzoek en advies, programma- en interimmanagement, coaching en training. Lees meer over ons verhaal of meld je aan voor onze nieuwsbrief via onderstaande knop.

Image-1.jpg

Ons team

RibbonWood bestaat uit twee partners, een mooie raad van advies en een kring van associates. Hiermee hebben wij een ruime ervaring in veranderkunde en kennis van en ervaring in zowel de private als de publieke markt.

We werken vanuit ons kantoor op de Keizersgracht 241, Amsterdam en nodigen geïnteresseerden uit om met ons in gesprek te gaan, ons uit te dagen, op verandervraagstukken. 

Daag jij ons uit? Maak direct een afspraak en druk op onderstaande knop.

Onze Raad van Advies

De RibbonWood Raad van Advies

Van links naar rechts: Femmeke Ruisch (Partner RibbonWood), Maarten Vervoort (Partner & Co-founder GP House; Chairman of the supervisor board of Gilde Equity Management), Lia Belilos (bestuurder & HR lecturer), Eric Kuisch (COO & board member Eurofiber), Kees Lindhout (Partner RibbonWood), Joost Mortier (Algemeen Directeur 9292 Reisinformatiegroep). Niet op de groepsfoto maar ook lid zijn: ​Paul Slot (EVP Infrastructure KPN) en Mariëlle Ploumen (Bestuurder Altrecht). 

Met deze Raad van Advies weet RibbonWood zich gesterkt met een kritische raad die RibbonWood ter zijde staat. Het team biedt gezamenlijk een breed spectrum bestaande uit: Venture Capital, Openbaar Vervoer, ICT, HR, Telecom & Zorg. Ons doel is om een lid vanuit de overheid hieraan toe te voegen. 

Marcel Krom over Digitale Transformatie.jpg

Ons netwerk is belangrijk voor ons

We werken met een beperkt aantal geselecteerde partners: ondernemers gerelateerd aan en aanvullend aan onze competenties. Daardoor zijn wij in staat een mooi palet aan dienstverlening te bieden.

Wij organiseren met regelmaat exclusieve bijeenkomsten voor directeuren en bestuurders uit diverse branches. Het thema is altijd verandering en daarbinnen zoeken we met elkaar vraagstukken op ter inspiratie.

Naast bovenstaande bijeenkomsten zorgen we ook voor regelmatige meetings met onze associates en uiteraard ook onze zakelijk partners.

Wij zijn altijd op zoek naar goede mensen.

In verband met de facilitering van onze groei zijn wij permanent op zoek naar geïnteresseerde kandidaten. Wij zoeken partners en associates.

Partners zijn zijn ondernemers die door de wol geverfd zijn. Het spreekt voor zich dat ze een aantoonbare affiniteit hebben met verandering/ organisatieontwikkeling. Vanuit die ervaring zijn ze in staat onze klanten te faciliteren in verandering als (programma)manager en/ of adviseur. Partners zijn in staat leiding te nemen over een team van consultants. Tenslotte hebben partners een goed netwerk waardoor ze in staat zijn opdrachten te verwerven.

 

Partners zijn op zichzelf al succesvol, maar vinden het waardevol bij een grotere club aan te sluiten. Samen kunnen we immers nog succesvoller zijn!

Associates zijn zelfstandige professionals. Uiteraard met een passie voor verandering. Associates vinden het, net als partners, waardevol om je aan te sluiten bij een groter netwerk en zijn ook bereid om het eigen netwerk in te zetten voor dit grotere geheel.

Onze focus op het moment ligt op de publieke organisatie en (high-)tech. Terwijl we met een schuin oog kijken naar de zorg. Daar zouden we graag in uitbreiden.

Je interesse voldoende gewekt voor een kennismaking? Neem contact met ons op en druk op onderstaande knop.

bottom of page