top of page

Wil je partner worden bij RibbonWood? Ondernemen vanuit een stevige basis?

Wie wij zijn.

Wij zijn RibbonWood. Wij werken aan duurzaam veranderen zonder gedoe. Dit betekent dat we werken aan langere termijn waardecreatie. Dit vraagt om mee te kunnen in de snel veranderende context. De snelheid hiervan is zo hoog dat dit alleen maar kan door verandering onderdeel te maken van business-as-usual. We leveren onderzoek en advies, programma- en interimmanagement, coaching en training.

Wat wij vragen.

Wij werken met partners en associates. Partners zijn ondernemers die door de wol geverfd zijn. Het spreekt voor zich dat ze een aantoonbare affiniteit hebben met verandering/ organisatieontwikkeling. Vanuit die ervaring zijn ze in staat onze klanten te faciliteren in verandering als interim- of als programmamanager. Advisering maakt hier altijd onderdeel van uit. Partners zijn in staat leiding te geven aan een team van consultants. Tenslotte hebben partners een goed netwerk waardoor ze in staat zijn opdrachten te verwerven.

Partners zijn op zichzelf al succesvol, maar vinden het waardevol bij een grotere club aan te sluiten. Samen kunnen we immers nog succesvoller zijn! 

Wat wij bieden.

Wij bieden een leuke ondernemende omgeving waarin je met collega partners en associates werkt aan duurzaam veranderen. Gezien de omvang van onze onderneming geniet je veel vrijheid en een grote eigen inbreng. We verwachten dat ook van onze partners.

Hoe je contact kunt opnemen

Klik op de knop hieronder en boek een kennismakingsafspraak.

bottom of page