top of page

Wil je je als associate aansluiten bij RibbonWood? Zelfstandig, maar toch lid van een groter team?

Wie wij zijn.

Wij zijn RibbonWood. Wij werken aan duurzaam veranderen zonder gedoe. Dit betekent dat we werken aan langere termijn waardecreatie. Dit vraagt om mee te kunnen in de snel veranderende context. De snelheid hiervan is zo hoog dat dit alleen maar kan door verandering onderdeel te maken van business-as-usual. We leveren onderzoek en advies, programma- en interimmanagement, coaching en training.

Wat wij vragen.

Wij werken met partners en associates. Associates zijn zelfstandigen met ervaring op ons vakgebied. Ze zijn consultant, programma, interim manager of trainer. Vanuit die ervaring zijn ze in staat  klanten te faciliteren in verandering. Associates zijn op zichzelf al succesvol, maar vinden het waardevol bij een grotere club aan te sluiten. Samen kunnen we immers nog succesvoller zijn! 

Wat wij bieden.

Wij bieden een leuke ondernemende omgeving waarin je met collega partners en associates werkt aan duurzaam veranderen. Gezien de omvang van onze onderneming geniet je veel vrijheid en een grote eigen inbreng. We verwachten dat ook van onze partners.

Hoe je contact kunt opnemen

Klik op de knop hieronder en boek een kennismakingsafspraak.

bottom of page