top of page

1e editie Transformation Circle geslaagd

Bijgewerkt op: 25 okt. 2021


In de afgelopen jaren hebben (non) executives in ons netwerk ons regelmatig verteld behoefte te hebben aan iets structureels waar echte persoonlijke ervaringen gedeeld worden. Inclusief leerpunten & hulpvragen en niet alleen de corporate success stories. Gesterkt door onze eerdere events, de succesvolle change management masterclass en gecombineerde werkervaring van ons als partners, hebben wij deze handschoen opgepakt in de vorm van de RibbonWood Transformation Circle. Een kring waarin deelnemers elkaar leren kennen en waarderen door meerdere keren per jaar met elkaar de dialoog aan te gaan in een door ons georganiseerde en voorbereide setting.


Donderdag 16 September vond, na de nodige Corona vertraging, de eerste editie van de Transformation Circle plaats.


Wij vonden het fijn om deze eerste groep welkom te heten bij de De Deel in Eemnes. Het was leuk om te zien hoe onze gasten al tijdens de inloop met elkaar geanimeerd in gesprek gingen. Duidelijk was dat iedereen, ook wij, dit soort bijeenkomsten erg heeft gemist in de afgelopen anderhalf jaar. Er werd geboeid geluisterd naar Mariëlle Ploumen, bestuurder bij Altrecht en lid van de Raad van Advies van RibbonWood, die haar persoonlijke ervaringen over transformatie in de GGZ op het gebied van leiderschap en kwetsbaarheid met ons deelde. Daarna volgde een levendige discussie tijdens het world café.


De komende edities zijn 20 januari en 12 mei 2022.


Op 20 januari deelt Peter Heij, consultant bij ABDTOPconsult en voormalig Directeur-generaal Water & Bodem bij het Ministerie van Infrastructuur en Waterstaat, zijn persoonlijke ervaringen op het gebied van transformatie en leiderschap bij de rijksoverheid.


Wij kijken er naar uit!Comments


bottom of page