top of page

Lijden & leiden tijdens Corona: vlog interview met Mirjam vd Horst van P&V Center Parcs Group

Bijgewerkt op: 23 jul. 2020


Tot voor kort was het bij veel bedrijven nog top of mind om zowel leiding te geven aan de huidige operatie als change & transformatie en nieuwe business modellen. Vanaf maart zat ons land vrijwel van het ene op het andere moment in een (gedeeltelijke) lockdown waarbij zorg voor mensen, het veiligstellen van de operationele bedrijfsvoering en het besturen van een organisatie op afstand belangrijkere thema’s werden. Tijden waarin we op zoek gaan naar een "nieuw normaal" als maatregelen stap voor stap versoepeld worden.


Hoe vergaat het Nederlandse leiders op dit moment? Wat is de impact van Corona op hun rol? Waarin verschilt deze crises van alle andere waaraan zij tot nu toe leiding gegeven hebben? Welke inzichten doen zij momenteel op naar een "nieuw normaal"? En wat is dat dan?


Bekijk hier ons 10e vlog interview dat partners Saskia Bouter en Femmeke Ruisch afnamen, digitaal op afstand, met Mirjam van der Horst (HR Director Europe Pierre et Vacances Center Parcs Group).


Kleine teaser: over de plotselinge sluiting van de parken en het belang van interne communicatie, naast externe communicatie, voor onzekerheidsreductie onder het personeel. Inmiddels zijn de parken weer open met een hogere gasten en medewerkers tevredenheid dan daarvoor, wordt er minder tussen door personeel gereisd, is er een betere samenwerking tussen HR en de business en is het hele team gegroeid. Luister en kijk naar de learnings, de aanpak en de ideeën voor de toekomst onderweg naar een bredere evaluatie.


Deze vlog is onderdeel van een inmiddels substantiële serie met een mooie line up van leiders en bestuurders. Je kunt ze hier allemaal terug kijken!


Jullie reacties zijn welkom.


Hartelijke groet en tot ziens weer,


Kees Lindhout

Saskia Bouter

Femmeke Ruisch

Comments


bottom of page