top of page

Start Transformation Circle

Bijgewerkt op: 26 nov. 2020

CANCELLED & TO BE RESCHEDULED DUE TO LATEST CORONA MEASURES:


1e bijeenkomst 29 oktober 16:00 - 21:30 Grand Cafe Eemland Eemnes


UPDATE: i.v.m. laatste Corona maatregelen is deze eerste fysieke bijeenkomst uitgesteld; deelnemers worden wel al individueel gesproken, bij interesse in komende bijeenkomsten graag mailen naar: info@ribbonwoodconsultancy.com

Donderdag 29 oktober lanceren wij de 1e bijeenkomst van de RibbonWood Transformation Circle.

In de afgelopen jaren hebben (non) executives in ons netwerk ons regelmatig verteld behoefte te hebben aan iets structureels waar echte persoonlijke ervaringen gedeeld worden. Inclusief leerpunten & hulpvragen en niet alleen de corporate succes stories.


Gesterkt door onze eerdere events, de succesvolle change management masterclass en gecombineerde werkervaring van ons als partners, pakken wij nu deze handschoen op. In de vorm van de RibbonWood Transformation Circle. Een kring waarin deelnemers elkaar leren kennen en waarderen door meerdere keren per jaar met elkaar de dialoog aan te gaan in een door ons georganiseerde en voorbereide setting.

Het thema van de eerste bijeenkomst is transformationeel leiderschap ten tijde van Corona. En de weg naar een “nieuw normaal & sociaal". We sluiten hierbij aan bij onze vlog interview reeks “Lijden & leiden” tijdens Corona” en hebben Mirjam van der Horst, HR Director Center Parcs Europe, gevraagd aan de hand van haar case met elkaar het gesprek aan te gaan.


De editie met Mirjam en alle overige zijn op onze website te vinden:Wij kijken er naar uit om met deze diverse complementaire groep relevante persoonlijke transformatie ervaringen te delen.


Uiteraard volgen wij de richtlijnen van de overheid want Grand Café Eemland is een ruime prettige locatie die wij de afgelopen maanden al “Corona proof” hebben gebruikt voor grotere bijeenkomsten.


Op korte termijn worden de volgende bijeenkomsten van de Transformation Circle ingepland voor 2020 en 2021 dus wordt vervolgd!

תגובות


bottom of page