top of page
RibbonWood Transformation Circle.jpg

De RibbonWood Transformation Circle. Het business netwerk voor bestuurders en directeuren voor verandervraagstukken.

Leid transformatie beter en sneller door kennis te delen, en te leren van elkaar; niet alleen op basis van succesverhalen, maar door reële verhalen ook met fouten en geleerde lessen.

In de afgelopen jaren hebben (non) executives in ons netwerk de behoefte geuit om praktische veranderverhalen uit te wisselen. In Nederland is er nog niet zo’n structurele kring van (non) executive leiders die regelmatig dit soort persoonlijke ervaringen delen en leren van elkaar.

Op basis van onze in het verleden georganiseerde groepsevenementen, onze succesvolle masterclass verandermanagement, adviespraktijk en persoonlijke ervaringen van de RibbonWood-partners, zijn we de RibbonWood Transformation Circle gestart. Een kring waarin leden elkaar kennen en waarderen en een paar keer per jaar persoonlijk met elkaar omgaan in een full service gefaciliteerde omgeving.

In het kort:

  • Leer van elkaar, niet alleen van succesverhalen, maar vooral van de geleerde lessen.

  • Voor bestuurders en directeuren in een kring van 8 tot 15 deelnemers.

  • Uniek in de brede samenstelling van de groep

  • Altijd goed verzorgd in een mooie ruimte en een goed diner.

  • Drie keer per jaar 16:00 - 21:00.

Leden worden uitgenodigd door RibbonWood partners of door de RibbonWood Raad van Advies. Niet uitgenodigd en wel belangstellend? Neem contact op met Femmeke of download onze brochure.

bottom of page