top of page

Even voorstellen/persoonlijke transformatie

Bijgewerkt op: 18 jul. 2018

Sinds september ben ik als associate partner begonnen bij RibbonWood.

Ik heb gewerkt als HR leider in meerdere sectoren bij bedrijven zoals SHV, GrandVision en KPN. Van oorsprong ben ik een organisatie adviseur (PWC).

Kernwoorden van wat mij drijft zijn strategie implementatie. Deze heb ik toegepast in: organisatievorming, besturing, teamontwikkeling, persoonlijk leiderschap, (digitale) transformatie en het implementeren van zelfsturend (agile) werken. 

Verder ben ik personeel wetenschapper en heb ik in 2017 een opleiding op het gebied van “professional governance” afgerond.

Mijn stijl kenmerkt zich door strakke sturing op "wat" er bereikt moet worden en creatief & flexibel in de wijze waarop. Hierbij zoek ik naar balans in organisaties: outside in & inside out denken en doen, externe & interne verbinding, top down EN bottom-up veranderen. 

Ik woon samen met Marc Douma en mijn 2 zonen Fin en Melle in Laren (Noord Holland).

Posts kan je vinden op social media:

Mijn persoonlijke transformatie verhaal staat op LinkedIn. Heb of ken jij ook een persoonlijk transformatie verhaal dat je wilt delen, laat het ons hier weten!


Hartelijke groet,

Femmeke Ruisch


Comments


Commenting has been turned off.
bottom of page