top of page

Lijden & leiden tijdens Corona: vlog interview met Jan Wessemius GVB Amsterdam

Tot voor kort was het bij veel bedrijven nog top of mind om zowel leiding te geven aan de huidige operatie als change & transformatie en nieuwe business modellen. Vanaf maart zit ons land in een "intelligent lockdown" waarbij zorg voor mensen, het veiligstellen van de operationele bedrijfsvoering en het besturen van een organisatie op afstand belangrijke thema’s zijn.


Hoe vergaat het Nederlandse leiders op dit moment. Wat is de impact van Corona op hun rol? Waarin verschilt deze crises van alle andere waaraan zij tot nu toe leiding gegeven hebben? Welke inzichten doen zij momenteel op naar een (hopelijk) "nieuw normaal"? En wat is dat dan? Bekijk hier ons 5e vlog interview, op 2 meter afstand, met Jan Wessemius (manager service en veiligheid GVB in Amsterdam) afgenomen door partners Saskia Bouter en Femmeke Ruisch. Kleine teaser: geen toeristen in de stad en sterk beperkt persoonlijk en zakelijk verkeer in verband met de Corona maatregelen, wat doet dat met de bedrijfsvoering, de organisatie en de mensen van het GVB?


En blijf bij ons. De huidige maatregelen worden in kleine stapjes versoepeld en de komende periode blijven wij in gesprek met diverse Nederlandse leiders. De volgende vlogs zijn ook al opgenomen met Stefaan Kindekens (Group CIO van Mediq) en Huib Boissevain (oprichter en CEO van Annexum).


Met iedere vlog worden de RibbonWood partners zichtbaar beter in setting, licht en geluid. Je bent nooit te oud om te leren ;).


Jullie reacties zijn welkom, hartelijke groet en tot ziens,


Kees Lindhout

Saskia Bouter

Femmeke Ruisch


Comentários


bottom of page