top of page

Lijden & leiden tijdens Corona: vlog interview met Huib Boissevain van Annexum

Bijgewerkt op: 11 jun. 2020


Tot voor kort was het bij veel bedrijven nog top of mind om zowel leiding te geven aan de huidige operatie als change & transformatie en nieuwe business modellen. Vanaf maart zit ons land in een (gedeeltelijke) lockdown waarbij zorg voor mensen, het veiligstellen van de operationele bedrijfsvoering en het besturen van een organisatie op afstand belangrijke thema’s zijn. Tijden waarin we op zoek gaan naar een "nieuw normaal" en maatregelen stap voor stap versoepeld gaan worden.


Hoe vergaat het Nederlandse leiders op dit moment? Wat is de impact van Corona op hun rol? Waarin verschilt deze crises van alle andere waaraan zij tot nu toe leiding gegeven hebben? Welke inzichten doen zij momenteel op naar een "nieuw normaal"? En wat is dat dan?


Bekijk hier ons 7e vlog interview dat partners Saskia Bouter en Femmeke Ruisch op 28 april afnamen, in een nog vrijwel leeg WTC op de zuidas in Amsterdam, met Huib Boissevain oprichter en CEO van Annexum, een bekende speler in het Nederlandse zakelijke (retail) vastgoed. Kleine teaser: veel grote bekende Nederlandse retailketens huren vastgoed van Annexum en Huib breekt in deze vlog een lans voor het tweezijdig in gesprek blijven in deze bijzondere tijden en niet de luiken eenzijdig dicht te gooien. Want creatieve oplossingen en financiële afspraken maak je in onderling overleg. Vooral in deze ongekende periode van Corona.


Met iedere vlog worden de RibbonWood partners zichtbaar beter in setting, licht en geluid. Je bent nooit te oud om te leren ;).


Jullie reacties zijn welkom, hartelijke groet en tot ziens weer,


Kees Lindhout

Femmeke Ruisch

Saskia Bouter

Comments


bottom of page