top of page

Lijden & leiden tijdens Corona: vlog interview met Stefaan Kindekens van Mediq


Tot voor kort was het bij veel bedrijven nog top of mind om zowel leiding te geven aan de huidige operatie als change & transformatie en nieuwe business modellen.


Vanaf maart zit ons land in een "intelligent lockdown" waarbij zorg voor mensen, het veiligstellen van de operationele bedrijfsvoering en het besturen van een organisatie op afstand belangrijke thema’s zijn. Tijden waarin we op zoek gaan naar een "nieuw normaal" en maatregelen stap voor stap versoepeld gaan worden.


Hoe vergaat het Nederlandse leiders op dit moment. Wat is de impact van Corona op hun rol? Waarin verschilt deze crises van alle andere waaraan zij tot nu toe leiding gegeven hebben? Welke inzichten doen zij momenteel op naar een "nieuw normaal"? En wat is dat dan?


Bekijk hier ons 6e vlog interview dat we op 28 april afnamen via video conferencing met Stefaan Kindekens , Group Chief Digital & information Officer bij Mediq, vanuit zijn studeer kamer thuis in België en de huiskamer van Saskia Bouter in Hilversum.


Kleine teaser: Mediq levert in meerdere landen, ook in Nederland, medische hulpmiddelen zoals mondkapjes aan o.a. ziekenhuizen. Waar veel over te doen is tijdens deze Corona crisis en een organisatie die, net als vele andere, bijna van het ene op het andere moment veel meer en sneller digitaal met haar mensen moest gaan werken in een periode van operationele topdrukte.


Blijf bij ons want de huidige maatregelen worden in kleine stapjes versoepeld en de komende periode en wij blijven in gesprek met diverse Nederlandse leiders. In de pijplijn onder andere Huib Boissevain oprichter en CEO bij Annexum, een bekende speler in het Nederlandse zakelijke (retail) vastgoed.


Met iedere vlog worden de RibbonWood partners zichtbaar beter in setting, licht en geluid. Je bent nooit te oud om te leren ;).


Jullie reacties zijn welkom, hartelijke groet en tot ziens,


Kees Lindhout

Saskia Bouter

Femmeke Ruisch

Comments


bottom of page