top of page

Lijden & leiden tijdens Corona: vlog interview met Joost Mortier OV reisinformatie (9292)

Tot voor kort was het bij veel bedrijven nog top of mind om zowel leiding te geven aan de huidige operatie als change & transformatie en nieuwe business modellen. Vanaf maart zit ons land in een "intelligent lockdown" waarbij zorg voor mensen, het veiligstellen van de operationele bedrijfsvoering en het besturen van een organisatie op afstand belangrijke thema’s zijn.


Hoe vergaat het een aantal Nederlandse leiders op dit moment. Wat is de impact van Corona op hun rol? Waarin verschilt deze crises van alle andere waaraan zij tot nu toe leiding gegeven hebben? Welke inzichten doen zij momenteel op naar een (hopelijk) "nieuw normaal"? En wat is dat dan?


Bekijk hier ons 3e vlog interview via scherm op afstand met Joost Mortier , Algemeen Directeur OV Reisinformatie (bekend van 9292), afgenomen door partners Saskia Bouter en Femmeke Ruisch. Kleine teaser: er zijn bijna geen toeristen in Nederland, persoonlijk en zakelijk verkeer is dramatisch afgenomen doordat iedereen zoveel mogelijk thuis werkt & blijft en toch hebben Joost en zijn organisatie het drukker dan ooit.


En blijf bij ons, want gisteren hebben we gehoord van MP Rutte dat de huidige maatregelen alleen in kleine stapjes versoepeld worden. De komende periode blijven wij dus in gesprek met diverse Nederlandse leiders en de volgende vlog interviews zijn alweer opgenomen met Michiel de van der Schueren (Algemeen Directeur Weolcan) en Jan Wessemius (Manager service en veiligheid van het GVB in Amsterdam).


Met iedere vlog worden de RibbonWood partners zichtbaar beter in setting, licht en geluid. Je bent nooit te oud om te leren ;).


Jullie reacties zijn welkom, hartelijke groet en tot ziens,

Kees Lindhout

Saskia Bouter

Femmeke Ruisch留言


bottom of page