top of page

Lijden & leiden tijdens Corona: vlog interview met Lia Belilos Robeco

Tot voor kort was het bij veel bedrijven nog top of mind om zowel leiding te geven aan de huidige operatie als change & transformatie en nieuwe business modellen. Nu zitten we in week 6 van een "intelligent lock down" in Nederland. Waarbij zorg voor mensen, het veiligstellen van de operationele bedrijfsvoering en het besturen van een organisatie op afstand belangrijke thema’s zijn.


Hoe vergaat het een aantal Nederlandse leiders op dit moment. Wat is de impact van Corona op hun rol? Waarin verschilt deze crises van alle andere waaraan zij in het verleden leiding gegeven hebben? Welke inzichten doen zij momenteel op naar een (hopelijk) "nieuw normaal"? En wat is dat dan? Bekijk hier ons 2e vlog interview, via scherm op afstand, met Lia Belilos CHRO Robeco, afgenomen door partners Saskia Bouter en Femmeke Ruisch.


En blijf bij ons, want de volgende zijn al, via scherm op afstand of fysiek op 2 meter, opgenomen met Joost Mortier (Algemeen Directeur OV Reisinformatie) en Michiel de van der Schueren (Algemeen Directeur Weolcan). Met iedere vlog worden beiden partners zichtbaar beter in setting, licht en geluid. Je bent nooit te oud om te leren ;).Jullie reacties zijn welkom, hartelijke groet en tot ziens,


Kees Lindhout

Saskia Bouter

Femmeke Ruisch

Comments


bottom of page