top of page

Lijden & leiden tijdens Corona: vlog interview met Michiel de van der Schueren van Weolcan

Tot voor kort was het bij veel bedrijven nog top of mind om zowel leiding te geven aan de huidige operatie als change & transformatie en nieuwe business modellen. Vanaf maart zit ons land in een "intelligent lockdown" waarbij zorg voor mensen, het veiligstellen van de operationele bedrijfsvoering en het besturen van een organisatie op afstand belangrijke thema’s zijn. Hoe vergaat het Nederlandse leiders op dit moment. Wat is de impact van Corona op hun rol? Waarin verschilt deze crises van alle andere waaraan zij tot nu toe leiding gegeven hebben? Welke inzichten doen zij momenteel op naar een (hopelijk) "nieuw normaal"? En wat is dat dan?


Bekijk hier ons 4e vlog interview, op 2 meter afstand, met Michiel de van der Schueren (Algemeen Directeur Weolcan) afgenomen door partners Saskia Bouter en Femmeke Ruisch. Kleine teaser: midden in de Corona crisis draait dit relatief kleine cloud advies bedrijf het beste kwartaal tot nu toe en waarschijnlijk ook het beste jaar....


En blijf bij ons. De huidige maatregelen in kleine stapjes versoepeld en de komende periode blijven wij in gesprek met diverse Nederlandse leiders. De volgende vlog is ook al opgenomen met Jan Wessemius (Manager service en veiligheid van het GVB in Amsterdam).


Met iedere vlog worden de RibbonWood partners zichtbaar beter in setting, licht en geluid. Je bent nooit te oud om te leren ;).


Jullie reacties zijn welkom.


Hartelijke groet en tot ziens,

Kees Lindhout

Saskia Bouter

Femmeke RuischComments


bottom of page