top of page

Lijden & leiden tijdens Corona: vlog interview met Paul Slot KPN

4 weken geleden was het bij veel bedrijven nog top of mind om zowel leiding te geven aan de huidige operatie als change & transformatie en nieuwe business modellen. Nu zitten we in week 4 van een "intelligent lock down" in Nederland. Waarbij zorg voor mensen, het veiligstellen van de operationele bedrijfsvoering en het besturen van een organisatie op afstand belangrijke thema’s zijn.


Hoe vergaat het een aantal Nederlandse leiders op dit moment. Wat is de impact van Corona op hun rol? Waarin verschilt deze crises van alle andere waaraan zij in het verleden leiding gegeven hebben? Welke inzichten doen zij momenteel op naar een (hopelijk) "nieuw normaal"? En wat is dat dan? Bekijk hier ons 1e vlog interview op 2 meter afstand met Paul Slot, EVP infrastructure van KPN, afgenomen door partners Saskia Bouter en Femmeke Ruisch.


En blijf bij ons, want de volgende zijn al op afstand opgenomen met Lia Belilos (CHRO Robeco) en Joost Mortier (Algemeen Directeur OV Reisinformatie) vanuit hun thuiswerkplek. In onze 1e video zien jullie dat we achteraf iets teveel tegenlicht hadden. In de komende vlogs is het agile lerend vermogen van beide partners zichtbaar die met iedere editie beter worden in setting, licht en geluid ;).


Jullie reacties zijn welkom, hartelijke groet en tot ziens,

Kees Lindhout

Saskia Bouter

Femmeke Ruisch

Comments


bottom of page